Une table exclusivement réservée à la clientèle de l’hôtel pour un séjour préservé

Attention to detail and high-quality standards are the hallmarks of La Table d’Agnès

The restaurant is exclusively reserved for the hotel’s guests to ensure an intimate atmosphere during your stay

Une table exclusivement réservée à la clientèle de l’hôtel pour un séjour préservéUne table exclusivement réservée à la clientèle de l’hôtel pour un séjour préservéUne table exclusivement réservée à la clientèle de l’hôtel pour un séjour préservé

Local produceseasonal and homemade

Agnès Guiot carefully selects produce from local growers and farmers and always according to the season. The menu thus changes with the seasons. You’ll have the pleasure of tasting wines from Bordeaux vineyards.

Une table exclusivement réservée à la clientèle de l’hôtel pour un séjour préservéUne table exclusivement réservée à la clientèle de l’hôtel pour un séjour préservé

The restaurant is exclusively reserved for the hotel’s guests to ensure an intimate atmosphere during your stay

#seasonalcuisine

«I’m passionate about good and beautiful things whether it’s decoration or cooking»

Agnès Guiot du Doignon

From convivial recipesto sophisticated dishes

Our pasta is fresh and homemade; with lemon and gorgonzola, garlic and Serrano ham, it’s absolutely delicious. Would you like some farm-raised chicken? It’s prepared upon request. The lemon pie is an unforgettable delight.

see the menu

Une table exclusivement réservée à la clientèle de l’hôtel pour un séjour préservé

Une table exclusivement réservée à la clientèle de l’hôtel pour un séjour préservé

Dishes made-to-order to satisfy our guests’ wishes

Dining room serviceor served in your room, according to your wishes

The epitome of elegance with Dibbern German porcelain dishes, crystal glasses and silver cutlery. The jam spoons were especially designed by Blue Leaves at Agnès Guiot’s request.

Une table exclusivement réservée à la clientèle de l’hôtel pour un séjour préservé

Une table exclusivement réservée à la clientèle de l’hôtel pour un séjour préservé

For the aperitiffresh fruit juice or a cocktail on the patio

At the end of the day, take time for a pre-dinner drink at the hotel and taste a glass of great Bordeaux wine in peace and quiet, served with grissini and homemade mini pizzas.